Ungfest DJ

Skal din fest løftes til næste niveau?

Skal du holde efterskolefest, vejfest, gammel elevfest, sidste skoledagsfest eller fødselsdagsfest? Bliver I op til 80 mand, sørger Ungfest DJ Mobildiskotek for, at festen bliver en i sent vil glemme.

Ungfest DJ kan spille op til fest i mindre forsamlingslokaler, gymnastiksale, havetelte, ja sågar en mindre restaurant. Mulighederne er mange, og Ungfest DJ møder op til selv de skøreste arrangementer. Ungfest DJ er garanti for fest til selv de mest intime arrangementer. Vores DJ medbringer et komplet lydsystem, lyssystem og en røgmaskine, så atmosfæren giver lyst til fest og dans.

Vi elsker at skabe gode fester, og vi har levet af det i over 20 år. Med over 1.000 veludførte fester som jeres, synes vi faktisk at vi er eksperter på området. Derfor mener vi, at kun den højeste kvalitet er acceptabel!

 

Myselfie til alle fester!

Udover lyd, lys og røgmaskine, følger der også en Myselfie med i Ungfest DJ Mobildiskotek. Myselfie, som er inkluderet i pakken, er en morsom selfieskærm. Med Myselfie kan festgæsterne frit tage alle de billeder de vil. Myselfie kan stå i entréen, ved siden af dansegulvet eller et helt tredje sted du selv bestemmer, og du er sikker på, at skærmen bliver et midtpunkt for festen, og en genial aktivitet for alle deltagere. Du kan se billederne samme aften, og du vil kun fortryde dem, du ikke tog!

Priser for Ungfest DJ starter fra 5.500,-

Book nu / Få et tilbud til jeres fest her

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi fremsender et uforpligtende tilbud som er gældende i 5 dage.

Ring eller skriv endelig til os, hvis der i den forbindelse kommer spørgsmål.

booking@thunder-power.dk // +45 61 66 69 84

Kunde/Underskriver:

Arrangementet:

Tidspunkt:

Luk