Ultimative Efterskolefest

Perfekt til efterskoler og større forsamlinger

Skal du holde en Efterskolefest, som bare ikke må gå i glemmebogen? Kommer der op til 300 gæster? Så er vores Ultimative Efterskolefest mobildiskotek den helt rigtige løsning til dig.

Ultimative Efterskolefest har alt det, som vil gøre jeres fest ekstra mindeværdig. Vores DJ medbringer et lydsystem, lyssystem og en røgmaskine, der er kraftfuld nok til, at et publikum på op til 300 mennesker kan få en uforglemmelig sjov fest. Med i Ultimative Efterskolefest får du også den populære myselfie med i prisen, så alle de smukke festgæster kan tage billeder hele aftenen.

Skræddersyet til din fest

Med over 1.000 veludførte efterskolefester, forstår vi at ingen fester er ens. Derfor er hver fest skræddersyet jeres behov; fra musikpræferencer, til selve festens layout – lad os sammensætte den perfekte pakke til jer.

 

myselfie

myselfie, som er inkluderet i Ultimative Efterskolefest, er en supersjov selfieskærm, og den perfekte aktivitet, når stemningen er i top. Med myselfie kan festgæsterne frit tage alle de billeder de vil, og forevigt have minder fra en uforglemmelig aften. myselfie kan stå i entréen, ved siden af dansegulvet eller et helt tredje sted du selv bestemmer, og du er sikker på, at hvert billede bliver unikt og sjovt. Du kan se billederne samme aften*, og du vil kun fortryde dem, du ikke tog!

Årskontrakt med Thunder-Power

Som Efterskole kan i nu sikre jer et år med Danmarks vildeste efterskolefester. Gør planlægningen af jeres fester endnu letter, og vær samtidig sikret Danmarks vildeste Efterskolefester.

Kontakt os for at høre mere om alle fordelene ved en Årskontrakt med Thunder-Power.

Prisen for Ultimative Efterskolefest starter ved 7500,-

Book nu / Få et tilbud til jeres Efterskolefest her

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi fremsender et uforpligtende tilbud som er gældende i 5 dage.

Ring eller skriv endelig til os, hvis der i den forbindelse kommer spørgsmål.

booking@thunder-power.dk // +45 61 66 69 84

Kunde/Underskriver:

Arrangementet:

Tidspunkt:

Luk