Gymnasiefest Deluxe

Store fester kræver stor lyd

Kære festudvalg, jeres næste DJ’s er fundet!

Gymnasiefest Deluxe mobildiskotek spiller højt nok, lysshowet er flot nok, røgmaskinen er stor nok. Systemet her, er til dem, der ikke vil gå på kompromis med hverken musik, lys, fest- og dansepotentiale.

Gymnasiefest Deluxe systemet er til den propfyldte fest, som skal foregå i en stor idrætssal, et forsamlingshus, på dit gymnasium eller universitet. Lydsystemet er kraftigt nok til at spille 800 mand op, og lysshowet samt røgmaskinen gør det store dansegulv endnu mere indbydende.

Alt dette får i, samtidig med at nogle af landets dygtigste DJ’s gør det de er bedst til; nemlig at sørge for den helt rette musik bliver spillet, for at tage jeres fest til det næste niveau.

Skal du holde en Gymnasiefest, Universitetsfest, en stor Firmafest, eller har i brug for et unikt DJ-setup til festival, så er Gymnasiefest Deluxe den perfekte løsning for jer.

Myselfie til hver fest

Gymnasiefest Deluxe indeholder udover lyd, lys, DJ og røgmaskine også den populære myselfie Photowall. Med myselfie Photowall får du ikke kun den enormt sjove selfieskærm med til festen, men også en Photowall med muligheden for at få dit eget logo eller design som baggrund! Med myselfie Photowall kan gæsterne tage alle de billeder de vil, og billederne vil kunne ses samme aften, ved at scanne qr-koden på skærmen. Gør din fest helt unik med Gymnasiefest Deluxe og den inkluderede myselfie Photowall.

 

Booking af Artister

Skal jeres fest tages op til det næste niveau?

Vi samarbejder med nogle af landets førende kunstnere, derfor hjælper vi glædeligt med at finde den perfekte artist, til at optræde til jeres fest. Kontakt os, og lad os hjælpe med at gøre jeres fest uforglemmelig!

Prisen for Gymnasiefest Deluxe starter fra 8.500,-

 

Booker du Thunder-Power til alle årets fester på forhånd, får du en rabat, samtidig med at du er sikret Danmarks fedeste Gymnasiefester.

Book nu / Få et tilbud til jeres Gymnasiefest her

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi fremsender et uforpligtende tilbud som er gældende i 5 dage.

Ring eller skriv endelig til os, hvis der i den forbindelse kommer spørgsmål.

booking@thunder-power.dk // +45 61 66 69 84

Kunde/Underskriver:

Arrangementet:

Tidspunkt:

Luk