Gymfest Deluxe

Store fester kræver stor lyd

Kære festudvalg, søgningen er ovre!

Gymfest Deluxe mobildiskotek spiller højt nok, lysshowet er vildt nok, røgmaskinemaskinen er stor nok. Systemet her, er til dem, der ikke vil gå på kompromis med hverken musik, lys, fest- og dansepotentiale.

Gymfest Deluxe systemet er til festen, som skal foregå i en stor idrætssal, et forsamlingshus, på dit gymnasium eller universitet. Lydsystemet er kraftigt nok til at spille 800 mand op, og lysshowet samt røgmaskinen gør det store dansegulv endnu mere indbydende, og vores DJ sørger for, at folk ikke kan holde fødderne i ro. Skal du holde en gymnasiefest, universitetsfest, en større firmafest, en kæmpe efterskolefest eller har brug for et unikt DJ-setup til en festival, så er Gymfest Deluxe løsningen for dig.

Gymfest Deluxe indeholder udover lyd, lys, DJ og røgmaskine også den populære myselfie Photowall. Med myselfie Photowall får du ikke kun den enormt sjove selfieskærm med til festen, men også en Photowall med muligheden for at få dit eget logo eller design som baggrund! Med myselfie Photowall kan gæsterne tage alle de billeder de vil, og billederne vil kunne ses samme aften, ved at scanne qr-koden på skærmen. Gør din fest helt unik med Gymfest Deluxe og den inkluderede myselfie Photowall. Book til alle årets fester på forhånd og få rabat! Vi hjælper også meget gerne med at finde en kunster til jeres fest, så det bliver en fest der ikke bliver glemt! Skriv til os for at høre om mulighederne. Vi kan forhåbentlig finde netop den kunster i lige præcis ønsker. Prisen for Gymfest Deluxe starter fra 7700,-

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi fremsender et uforpligtende tilbud som er gældende i 5 dage.

Ring eller skriv endelig til os, hvis der i den forbindelse kommer spørgsmål.

booking@thunder-power.dk // +45 61 66 69 84

Kunde/Underskriver:

Arrangementet:

Tidspunkt:

Luk