Firmafest

Når kollegaerne virkelig har fortjent det

 

Der er forskel på fester, og der er forskel på musik. Vi ved det bedre end nogle andre. Med mobildiskotek Thunder-Power Firmafest er du sikker på at få en DJ med minimum 5 års erfaring, så der bliver taget hånd om din fest på bedste vis. Firmafest mobildiskotek fokuserer på god musik og glade festgæster.

Med Firmafest får du en diskret og stilren lyd- og lysoplevelse under eventuelle mad- eller samtalesituationer. Vores erfarne DJs har styr på programmet for dit event, og når der skal spilles op til fest, ved han hvilke knapper han skal skrue på!

Mobildiskotek Thunder-Power har med Firmafest underholdt for blandt andre LEGO, Siemens, Jem&Fix foruden diverse bryllupper og runde fødselsdage.

Med Firmafest får du også den supersjove selfieskærm, myselfie med i prisen. Med myselfie kan festgæsterne frit tage alle de billeder de vil. myselfie kan stå i entréen, ved siden af dansegulvet eller et helt tredje sted du selv bestemmer, og du er sikker på, at hvert billede bliver unikt og sjovt. Du kan se billederne samme aften, og du vil kun fortryde dem, du ikke tog!

Gør din fest til noget helt særligt med Firmafest mobildiskotek og den sjove myselfie.

Prisen for Firmafest starter fra 6600,- 

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi fremsender et uforpligtende tilbud som er gældende i 5 dage.

Ring eller skriv endelig til os, hvis der i den forbindelse kommer spørgsmål.

booking@thunder-power.dk // +45 61 66 69 84

Kunde/Underskriver:

Arrangementet:

Tidspunkt:

Luk