DJ til Fester: Bryllup, Reception, Fødselsdag eller Jubilæum

Champagne-pakken

 

De vigtigste dage kommer aldrig igen, og til fester som dem, er kun den største ekspertise god nok.

Den helt uforglemmelige fest afhænger af mange ting – og noget af det vigtigste er musikken. Hos Thunder-Power forstår vi at disse fester har deltagere af alle aldre og baggrunde, og derfor er bred musikkendskab og fleksibilitet de vigtigste nøgleord, der betegner vores DJ’s. Hos Thunder-Power stræber vi efter at skabe en smuk bryllupsfest, elegant reception, sjov fødselsdag eller et mindeværdigt jubilæum.

Med Champagne-pakken er du garanteret Thunder-Power DJ’s med minimum 5 års erfaring, der er specifikt uddannet til fester som dine.

Vi elsker at skabe gode fester, og har levet af det i over 20 år. Derfor mener vi, at kun den højeste kvalitet er acceptabel!

Med Champagne-pakken ankommer vores DJ’s og opstiller udstyr allerede inden dine gæster ankommer til festen. Vi sørger for en elegant og stilren opsætning, på det ønskede sted i festlokalet.

DJ under festen

Under en eventuel middag eller samtalesituation vil vores vi afspille en baggrundsplayliste, med musikgenre og humør efter jeres ønske, inden festen for alvor går i gang. En tjener eller toastmaster vil få instrukser i at styre volumen på nem vis

Når der senere hen på aften spilles op til fest med Champagne-pakken, vil vores DJ’s sørge for, at alle jeres gæster får lyst til en dans. Her kan vi naturligvis spille Brudevals, Fødselsdagssang, eller andet, som du ønsker.

Thunder-Powers DJ’s er uddannede i, at dine gæster får den absolut bedste oplevelse. Vi ved naturligvis, at der ofte er forskel på, hvad en 20-årig og en 50-årig vil danse til, og vi lægger derfor vægt på at tilpasse musikken til enhver fest, udfra egen erfaring, og dine gæsters ønsker.

Vi mener, at de bedste fester, er dem hvor alle får rig mulighed for at danse!

Med Champagne-pakken får du også den supersjove photobooth Myselfie med i prisen. Med Myselfie kan festgæsterne frit tage alle de billeder de vil. Myselfie kan stå i entréen, ved siden af dansegulvet eller et helt tredje sted du selv bestemmer, og du er sikker på, at hvert billede bliver unikt og sjovt, og at dine gæster får den perfekte underholdningsaktivitet. Du kan se billederne samme aften, og du vil kun fortryde de dem, du ikke tog!

Lad Thunder-Power stå for musikken med Champagne-pakken, og lad os i fællesskab gøre din store dag til en, dine gæster aldrig vil glemme.

Prisen for Champagne-pakken starter fra 7.700,-

Book nu / Få et tilbud til jeres fest her

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi fremsender et uforpligtende tilbud som er gældende i 5 dage.

Ring eller skriv endelig til os, hvis der i den forbindelse kommer spørgsmål.

booking@thunder-power.dk // +45 61 66 69 84

Kunde/Underskriver:

Arrangementet:

Tidspunkt:

Luk