DJ til Bryllup

Erfarne Bryllups DJ’s hos Thunder-Power

Bryllupsdagen kommer aldrig igen, og til fester som den, er kun den største ekspertise god nok.

Den helt uforglemmelige fest afhænger af mange ting – og noget af det vigtigste er musikken. Hos Thunder-Power forstår vi at Bryllupper har deltagere af alle aldre og baggrunde, og derfor er bred musikkendskab og fleksibilitet de vigtigste nøgleord, der betegner det, at være DJ til Bryllup.

Thunder-Powers DJ’s er uddannede i, at jeres gæster får den absolut bedste oplevelse. Vi ved naturligvis, at der ofte er forskel på, hvad en 20-årig og en 50-årig vil danse til, og lægger derfor vægt på at tilpasse musikken til enhver fest, udfra egen erfaring, og jeres gæsters ønsker. Vi mener, at de bedste fester, er dem hvor alle får rig mulighed for at danse!

Ingen Bryllupper er ens, og derfor tager vi også glædeligt en snak omkring musikken inden dagen på forhånd, så vi i fællesskab kan komme godt fra start, når der for alvor spilles op til dans.

Med Bryllups-pakken er du garanteret Thunder-Power DJ’s med minimum 5 års erfaring, der er specifikt uddannet i, hvordan vi kan gøre jeres store aften uforglemmelig.

Vi elsker at skabe gode fester, og har levet af det i over 20 år. Derfor mener vi, at kun den højeste kvalitet er acceptabel!

DJ på dagen

Med Bryllups-pakken ankommer vores DJ’s og opstiller udstyr allerede inden jeres gæster ankommer til festen. Vi sørger for en elegant og stilren opsætning, på det ønskede sted i festlokalet.

Under en eventuel middag eller samtalesituation vil vores DJ’s afspille en baggrundsplayliste, med musikgenre og humør efter jeres ønske, inden festen for alvor går i gang. Vi koordinerer i fællesskab med Toastmaster eller evt. Tjener omkring styring af lydniveau og musik, så i kan forblive bekymringsfrie på jeres Bryllupsdag.

Når der senere hen på aften spilles op til fest, vil vi sørge for, at alle jeres gæster får lyst til at danse. Her aftaler vi selvfølgelig Brudevals, første dans, og andre eventuelle ønsker på forhånd.

Myselfie til alle fester

Med DJ til Bryllup får du også den supersjove photobooth Myselfie med i prisen. Med Myselfie kan festgæsterne frit tage alle de billeder de vil. Myselfie kan stå i entréen, ved siden af dansegulvet eller et helt tredje sted du selv bestemmer, og du er sikker på, at hvert billede bliver unikt og sjovt, og at jeres gæster får den perfekte underholdningsaktivitet. Du kan se billederne samme aften, og du vil kun fortryde de dem, du ikke tog!

Lad Thunder-Power være jeres DJ til Brylluppet, og lad os i fællesskab gøre jeres store dag til en, jeres gæster aldrig vil glemme.

Priser for Bryllups-pakken starter fra 7.700,-

Book nu / Få et tilbud til jeres Bryllup her:

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi fremsender et uforpligtende tilbud som er gældende i 5 dage.

Ring eller skriv endelig til os, hvis der i den forbindelse kommer spørgsmål.

booking@thunder-power.dk // +45 61 66 69 84

Kunde/Underskriver:

Arrangementet:

Tidspunkt:

Luk