DJ til Firmafest

Til de bedste medarbejdere, er kun de bedste fester godt nok.

Den bedste Firmafest, kræver de dygtigste DJ’s.

Den helt uforglemmelige Firmafest afhænger af mange ting – og noget af det vigtigste er musikken. Hos Thunder-Power forstår vores DJ’s at disse fester har deltagere af alle aldre og baggrunde, og derfor er bred musikkendskab og fleksibilitet de vigtigste nøgleord, der betegner vores DJ’s. Hos Thunder-Power stræber vi efter at skabe den perfekte Firmafest for jeres medarbejdere – Det har de fortjent!

Med Firmafest pakken er du garanteret Thunder-Power DJ’s med minimum 5 års erfaring, der er specifikt uddannet til fester som dine.

Vi elsker at skabe gode fester, og har levet af det i over 20 år. Derfor mener vi, at kun den højeste kvalitet er acceptabel!

Med Firmafest pakken får du en diskret og stilren lyd- og lysoplevelse under eventuelle mad- eller samtalesituationer. Inden festen starter, vil vi sammen gennemgå festens program, så vores erfarne DJ’s ved hvornår der for alvor skal spilles op til dans, så aftenen kan gøres uforglemmelig.

Mobildiskotek Thunder-Power har med Firmafest pakken underholdt for LEGO, BESTSELLER, Vestas, Siemens, Jelling Musikfestival, og flere hundrede andre.

Med Firmafest pakken får du også den supersjove photobooth Myselfie med i prisen. Med Myselfie kan festgæsterne frit tage alle de billeder de vil. Myselfie kan stå i entréen, ved siden af dansegulvet eller et helt tredje sted du selv bestemmer, og du er sikker på, at hvert billede bliver unikt og sjovt, og at dine gæster får den perfekte underholdningsaktivitet. Du kan se billederne samme aften, og du vil kun fortryde de dem, du ikke tog!

Lad Thunder-Power stå for musikken med DJ Firmafest pakken, og lad os i fællesskab gøre jeres store dag til en, dine gæster aldrig vil glemme.Add Row

Priser for Firmafest pakken starter fra 6.600,-

Book nu / Få et tilbud til jeres Firmafest her:

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi fremsender et uforpligtende tilbud som er gældende i 5 dage.

Ring eller skriv endelig til os, hvis der i den forbindelse kommer spørgsmål.

booking@thunder-power.dk // +45 61 66 69 84

Kunde/Underskriver:

Arrangementet:

Tidspunkt:

Luk