Thunder-Powers aspirantforløb

Kort om Thunder-Power:

Thunder-Power er et Vejle-baseret mobildiskotek / DJ-crew. Vi har siden 2003 spillet til flere tusinde fester. Vi spiller til alt fra efterskole- og gymnasiefester, til firmafester, events, bryllupper og festivaler. Af referencer kan nævnes, Jelling Musikfestival, Siemens, Lego, Bestseller, DGI-Landsstævne og et utal af fester for diverse efterskoler og gymnasier landet over.

Om aspirantforløbet:

Som aspirant i Thunder-Power er man ansat som “frivillig”, da DJ-uddannelsen er ulønnet. Vi giver dig til gengæld mulighed for at komme ud og spille til en masse fester,
og vi lærer dig at blive en super dygtig DJ, der kan skabe en fest for ethvert publikum. Derudover holder vi årligt minimum 4 VILDE personalefester, hvor crewet sammen får lov til at gå amok og hygge sig internt.

Rollen som aspirant indebærer at man kommer med en udlært og erfaren DJ ud på jobs. Det er her magien sker, og du tager ved lære. Det er en DJs ansvar at festen forløber som den skal, samtidigt med at han skal lære fra sig til aspiranten. Et aspirantforløb kan tage alt mellem 3 måneder og 2 år, alt efter hvor ofte man har tid til at spille, samt hvor hurtigt man tager ved lære. Det er derfor vigtigt at man har motivationen for at blive DJ, og ikke motivationen for at tjene penge. Fælles for ALLE Djs / ansatte i Thunder-Power er at de alle er startet som aspiranter og lært det hele fra “scratch”.

Vi har skræddersyet en 5 trins aspirant uddannelse hvor man på hvert trin udvikler sig og bliver udfordret. På trin 5 får man mulighed for at anmode om en “eksamen” og hvis man består er man fuldt uddannet Thunder-Power DJ, og klar til at være dén der skal lære fra sig til nye aspiranter!

Forventninger:

Vi differentierer os fra mange andre virksomheder af samme type, ved at vi årligt spiller over 500 DJ-jobs, så der er rig mulighed for at komme ud og spille nærmest hver eneste weekend, hvis man har tiden til det. Vi forventer at du som minimum har 3 weekenddage ledige til at spille for os på en gennemsnitlig måned. Derudover forventer vi af dig, at du er en holdspiller. Vi lever højt på at vores crew har det godt sammen, da en god energi internt smitter af på de fester man spiller til.

Send din ansøgning til: Aspirant@thunder-power.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi fremsender et uforpligtende tilbud som er gældende i 5 dage.

Ring eller skriv endelig til os, hvis der i den forbindelse kommer spørgsmål.

booking@thunder-power.dk // +45 61 66 69 84

Kunde/Underskriver:

Arrangementet:

Tidspunkt:

Luk